Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 14. 01. 2021.
Humanitarna virt...
Općina Antunovac...
Osječki HNK poma...
Zimske radosti u...
Pučko otvoreno U...
pet 15. 01. 2021.
Humanitarna virt...
Campus caffe Osi...
Osječki HNK poma...
Zimske radosti u...
Pučko otvoreno U...
sub 16. 01. 2021.
IT udruge pomažu...
Policija najavil...
Zimske radosti u...
ned 17. 01. 2021.
Policija najavil...
Zimske radosti u...
pon 18. 01. 2021.
"Zlatni pir...
Horeca Medico da...
uto 19. 01. 2021.
"Zlatni pir...
Horeca Medico da...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Sve više vremena provodimo unutar svojih domova, kako bismo zaštitili sebe i ljude oko sebe. Što raditi kod kuće za vrijeme pandemije koronavirusa?

Kako biste napravili odmak od svakodnevice i “crnih izvještaja”, priuštite mašti ulazak u "novu stvarnost" zanimljivih likova i uzbudljivih događaja koje proživljavaju, čitajući književna djela. No, znate li da postoje grupe ljudi s kojima možete raspravljati o knjizi, razgovarati o svojim doživljajima pročitanog te se povezati i družiti s ljudima koji čitaju?

Čitateljski klubovi ili čitateljske grupe, pa čak i privatni čitateljski klubovi, djeluju diljem Hrvatske, ali puno mladih ne zna da oni postoje.

Jesu li čitateljski klubovi rezervirani samo za američke filmove? Postoje li i kod nas mjesta za druženje i razgovor s ljudima s kojima nas veže ista strast prema knjizi i kako izgledaju njihovi susreti? Čitaju li mladi (i koje knjige) i čitaju li dovoljno te koji su to razlozi nečitanja? Što je sve važno za razvijanje čitalačkih navika kod mladih?

Na ova i druga pitanja tražit ćemo odgovore na druženju/radionici Zaljubi se u knjigu!, koja će se održati u srijedu, 9. prosinca 2020. u 17 sati u Info-centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15. Ovu neformalnu radionicu, druženje, vodit će Ljubica Brigitte Nikić iz Kluba čitatelja Osijek.

Sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama, broj sudionika u prostoru Info-centra će biti ograničen, no drugi zainteresirani će se moći pridružiti putem aplikacije ZOOM. Maske i propisani razmak su osigurani, a prijava je obvezna i to putem poveznice ovdje: (do 7. prosinca).

“Čitanje je važno da bismo odmorili svoje stavove, ponekad ogorčene na svijet i našli drugačiju valnu duljinu i povezali se s drugačijim svjetovima i ljudima, pa tako i osjećajima” stoji na početku aktualne Nacionalne strategije poticanja čitanja. Ukoliko se povežete sa zaljubljenicima u knjigu u svom okruženju, dobivate još i druge vrijednosti - učenje, druženje i zabavu.

Ova aktivnost provodi se u suradnji sa Klubom čitatelja Osijek, a dio je projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek, financiranog sredstvima Središnjeg državnog ureda da demografiju i mlade. Stranica prilagođena ispisu
FRANCUSKI BULDOG – egz...
Nježna i mazna, mamica...
"Vanazo Trade" od Mart...
D grad 1 vlasnik 2007,...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:103

Registrirani online (): Nitko